Onze diensten.

Phoenix Consultancy levert de onderstaande diensten. Indien u meer wilt weten, neemt u dan contact met ons op.

Advies

Met onze kritische blik staan wij organisaties bij op hun pad naar de toekomst. Op technisch vlak adviseren wij over te volgen strategiën. Hiervoor worden de ontwikkelingen in de wereld van de informatie technologie op waarde geschat en megenomen in de overweging.

Systeem- en applicatieontwerp

Wij ontwerpen systemen en applicaties op maat. Op basis van de specificaties van de opdrachtgever wordt er een systeem ontworpen. Dit systeem kan een verzamelin aan toepassingen omvatten. Denk bijvoorbeeld aan servertoepassingen, webapplicaties, Apps voor Windows 8, Android en iOS, maar ook desktop en universele applicaties. Wanneer er geen specificaties beschikbaar zijn, worden deze in samenwerking met de opdrachtgever opgesteld.

Systeemimplementatie

Naast het ontwerp van systemen en applicaties kunnen wij ook (deel)implementaties verzorgen. Ook hier valt te denken aan servertoepassingen, webapplicaties, Apps voor Windows 8, Android of iOS, desktopapplicaties.

Hosting en infrastructuur

Voor specifieke projecten bieden wij hosting aan. Wij zijn geen algemene hostingprovider en bieden slechts projectgerichte hostingoplossingen aan, waarbij de bestaande infrastructuur van de opdrachtgever zoveel mogelijk wordt benut. Waar nodig leveren wij hardware voor de uitbreiding of modernisering van de bestaande infrastructuur.

Documentatie

Wij kunnen technische documentatie produceren. Zowel het documenteren van bestaande systemen en processen als het opstellen of herschrijven van (technisch) beleid behoort tot de mogelijkheden.

Training

Wij verzorgen op verzoek op maat ontwikkelde trainingen voor het ontwikkelen van Apps.